L’Espai Cràter s’emplaçarà als peus del volcà Montsacopa. Esdevindrà un nou espai d’interpretació del patrimoni natural i cultural de la Garrotxa, i serà l’evolució natural de l’actual Museu dels Volcans, que després de 30 anys de la seva inauguració a la Torre

Castanys, rebrà un nou impuls amb una nova ubicació i un nou projecte. 

El relat expositiu se centrarà en explicar el fenomen volcànic així com l’evolució humana en aquest context. L’exposició està pensada especialment per al públic escolar i familiar.

El mateix centre desenvoluparà projectes en relació a la sostenibilitat, preservació de l’entorn i treballarà per reduir el canvi climàtic.

Per altra banda, serà un espai que aposti per la recerca, i per tant, de benvinguda pels científics que visiten el nostre territori per a estudiar-lo i valorar-lo. I en la mateixa línia, pretén donar suport als grups de recerca de les universitats catalanes així com altres centres d’investigació. 

Tindrà la voluntat de treballar conjuntament amb diferents administracions i organismes de la comarca així com de la resta del país per donar continuïtat i un major impuls a tota la feina desenvolupada ja en aquesta línia. 

En resum, l’Espai Cràter vol ser un equipament del segle XXI. Per un costat, amb continguts adaptats a les escoles, famílies, la població local i visitants, i amb una tecnologia al nivell que els nostres volcans mereixen. Per l’altre, un projecte de ciutat, que treballi amb les persones que hi viuen, i amb l’objectiu de seguir coneixent, respectant i explicant el nostre territori. 

IMATGE-EXTERIOR
expo1
expo2
expo3
jardineria
planta 0
planta 1
previous arrow
next arrow
IMATGE-EXTERIOR
expo1
expo2
expo3
jardineria
planta 0
planta 1
previous arrow
next arrow

 

Manual d’identitat corporativa

Resultats del procés participatiu_2019